DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Erdemir’den, Gelişim Üniversitesi ile “Geleceğin Yöneticilerine Başarı İpuçları”

02 Aralık 2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Erdemir’den, Gelişim Üniversitesi ile “Geleceğin Yöneticilerine Başarı İpuçları”

Gelişim Üniversitesi’nde, 12 Nisan 2019’da, Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Erdemir’in sunumu ile öğrencilere yönelik “Geleceğin Yöneticilerine Başarı İpuçları” seminerimizi gerçekleştirdik.

Öğrencilerin; Başarılı Yönetici olmaya dair ipuçlarını ve kariyer hedeflerine yönelik sorularına da yanıt buldukları programa akademik kadro da yoğun katılım sağlamıştır.

Yönetim Danışmanımız Süleyman Erdemir’in söyleşisinde değindiği konulardan bazıları arasında “Sıradanlıktan / Ortalama olmaktan vazgeçip Gelişim için mücadeleden asla yılmamalarının gerekliliği / Hayal kurmanın önemi, hedeflerimizi belirlerken önümüzdeki en büyük engelin kendimiz olduğu - tüm sınırları kendimizin koyduğu ve kaldırmamızın da sadece bizim elimizde olduğu - yer almaktadır. Prof. Dr. İzzet Gümüş’ün açılış konuşması ile başlayan, öğrencilerin sorularıyla ve ara ara akademisyenlerin de görüşleri ile aktif katılımın yoğun olduğu seminerde Süleyman ERDEMİR öğrencilere hayat tecrübeleri ve Yönetim Danışmanı kimliğiyle - kurumlardaki üst düzey yöneticilerle deneyimlerinin aktarımı ile devam etmiş ve üniversite adına Prof. Dr. Mustafa Bayram tarafından plaket hediye edilmesi ile sonlanmıştır...

Prof. Dr. İzzet Gümüş’ün açılış konuşması ile başlayan, öğrencilerin sorularıyla ve ara ara akademisyenlerin de görüşleri ile aktif katılımın yoğun olduğu seminerde Süleyman ERDEMİR öğrencilere hayat tecrübeleri ve Yönetim Danışmanı kimliğiyle - kurumlardaki üst düzey yöneticilerle deneyimlerinin  aktarımı ile devam etmiş ve üniversite adına Prof. Dr. Mustafa Bayram tarafından plaket hediye edilmesi ile sonlanmıştır...

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.