DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Yönetim Kurulu Başkanımız Efor Metal’i Ziyaret Etti.

09 Kasım 2018
Yönetim Kurulu Başkanımız Efor Metal’i Ziyaret Etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman ERDEMİR; Efor Metal Yönetim Kurulu Başkanı Erol KARABULUT, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf KARABULUT, Ali ÇAKIR ve İhsan YALÇINKAYA’yı kurumlarında ziyaret etti.

Sayın Erol KARABULUT’un DD hakkında kaleme aldıkları;

Süleyman Erdemir Bey’in sürekli ismini duyuyorduk ve kendisiyle tanışma imkanımız henüz olmamıştı. Aslında Süleyman Bey’i bir marka haline getiren şeyin ne olduğunu merak ediyordum ve geçtiğimiz haftaki nazik ziyareti ile birlikte bu durumun sebebini anlamış bulunmaktayım. Öncelikle kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bir rehber, bir abi kazandığım için çok memnunum.

Değişim dinamikleri firması ile hizmet verdiği yüzlerce özel/kamu kuruluşlarına destekleri takdire şayandır. Aynı zamanda yönlendirdiği onlarca müteşebbis, yetiştirdiği yüzlerce yöneticilerle ekonomimize ve sistemimize katkıları çoktur.

Tüm bu değerler ışığında Süleyman Erdemir Bey başta olmak üzere Değişim Dinamikleri ve Efor Metal iş birlikteliğin heyecanın yaşamaktayız.  Rabbim, her iki taraf için başarılı bir süreç geçirmemizi nasip eylesin.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.