DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

TV5 Kurumsallaşmaya İlk Adımını DD İle Attı.

10 Haziran 2022
TV5 Kurumsallaşmaya İlk Adımını DD İle Attı.

Türkiye genelinde uydudan ve internetten 7 gün 24 saat yayın yapan bir televizyon kanalı olan TV5, DD ile Yönetim ve Kurumsal Gelişim projesine başlamıştır. 

Düzenlenen törene TV5’den Genel Müdür Yılmaz BAYAT, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa KURDAŞ, tüm idari ekip ve yayın ekibi katılırken DD’den Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir, Genel Müdür Ahmet Nedim Erdemir  ve proje ekibi katılım sağlamıştır. 

Evvelinde Üsküdar Belediye Başkanlığı döneminde DD ile çalışmaları deneyimleyen TV5 Genel Müdürü Yılmaz BAYAT Bey,  "Uzun dönemli bir vizyon anlayışı ile çıkılması gereken kurumsallaşma yolculuğu ile; her geçen gün işini daha da severek yapan, işinde çözüm üreten, kendine güvenen ve TV5 ekibi olmaktan gurur duyan bir takım haline dönüşeceğiz. İyi ve güzeli hepimiz için birlikte gerçekleştireceğiz" mesajını verdi. 


Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.