DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Özkardeşler Şirketler Grubu’nda Kurumsallaşma Çalışmalarının I. Dönemi Tamamlandı

25 Aralık 2013
Özkardeşler Şirketler Grubu’nda Kurumsallaşma Çalışmalarının I. Dönemi Tamamlandı

Özkardeşler Şirketler Grubu I. Dönem Kurumsallaşma Çalışmaları Otel Akçakoca’da gerçekleşen eğitimle birlikte tamamlandı. DD Yönetim Kurulu Başkanı & Yönetim Danışmanı Süleyman ERDEMİR tarafından 16-17 Kasım 2013 tarihlerinde takdim edilen “Organizasyon Kılavuzunun Yönetim Aracı Olarak Kullanılması, Temel Yöneticilik Bilgileri ve Kurum Kültürü” konulu eğitime, Özkardeşler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, merkez ve lokasyonlardaki departman yöneticileri ve bazı çalışanlar katılım gösterdi.


Gerçekleşen 2 günlük eğitimde I. Dönem çalışmalarının özeti, bu çalışmaların Özkardeşler’e adaptasyon süreci ve II. Dönem’e geçiş aşamaları, organizasyon kültürü, genel yönetim prensipleri ve yöneticilik konuları ele alınırken; ahlaki, kültürel, kişisel gelişim gibi birçok alanda bakış açısı kazandıracak bilgiler aktarıldı.


Farklı bir ortamda kurum çalışanlarını biraraya getiren program sayesinde katılımcılar hem keyifli hem faydalı bir haftasonu geçirme imkanı buldu.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.