DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Norm Ambalaj, Değişim Dinamikleri ile “Kurumsallaşma” Yolunda

22 Kasım 2013
Norm Ambalaj, Değişim Dinamikleri ile “Kurumsallaşma” Yolunda

2001 yılından bu yana Oluklu Mukavva sektörünün öncü isimlerinden olan Norm Ambalaj ve Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi, 19 Kasım 2013 tarihinde imzalanan protokol ile yeni yılda başlayacak Yönetim Danışmanlığı / Kurumsallaştırma çalışmalarına ilk adımı attılar.

Norm Ambalaj’ın Yenibosna’daki genel merkezinde gerçekleşen imza törenine; DD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ERDEMİR, Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR ve Proje Ekibi katılırken, Norm Ambalaj’dan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Halil İbrahim ESMERER, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhamit ESMERER ve kurum yöneticileri katıldı.

Halil İbrahim ESMERER yaptığı konuşmada “dd ile gerçekleştirecekleri yeniden yapılanma sürecinin şirketlerinin gelişiminde aktif rol alacağını” belirtti. Değişim Dinamikleri Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR de Norm Ambalaj gibi sektöründe deneyimli ve başarılı aynı zamanda yönetimini 2. neslin devraldığı bir firma ile çalışmanın kendileri açısından taşıdığı öneme değindi ve Norm Ambalaj’ın sektörde çok daha iyi yerlere gelebilmesi için projede kurum çalışanlarının desteğinin önemine işaret etti. Tüm katılımcıların kendilerini tanıtması üzerine projenin içeriği ve aşamaları hakkında kısaca bilgilendirme yapıldı.

Protokolün imzalanması ve pasta ikramının ardından katılımcılar yürütülecek projeyle ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederek çalışmaların her iki taraf için de uzun soluklu ve hayırlı olmasını dilediler.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.