DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Mehmet Atalay ve Prof. Dr. Talha Harcar, Yönetim Kurulu Başkanımızı Ziyaret Etti

12 Eylül 2018
Mehmet Atalay ve Prof. Dr. Talha Harcar, Yönetim Kurulu Başkanımızı Ziyaret Etti

Haber Türk Gazetesinde Yazar/Yorumcu ve Eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olan Mehmet ATALAY ve ABD’de Penn State Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. Talha Harcar, Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman ERDEMİR’i, ofisimizde ziyaret etti.

Konuklar DD’nin yeni ofisi için iyi dileklerini sunup, ülkemiz için hayırlı işler yapması temennisinde bulundular. Mehmet Atalay Bey ve Talha Harcar Bey DD hakkındaki izlenim, düşünce, dilek ve duygularını kaleme aldılar. Kurumumuzu ziyaret eden misafirlerimize ayrıca teşekkür ederiz.

Sayın Mehmet Atalay’ın DD hakkında kaleme aldıkları;

Geçtiğimiz hafta Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi’ni ziyaret ettik. Bu alanda neredeyse hiçbir çalışmanın yapılmadığı, hatta ihtiyaç bile hissedilmediği bir dönemde Süleyman Erdemir Abimiz ’in hamurunu yoğurduğu ve yaklaşık 30 yılda çok değerli hoca-yönetici kadrosuyla resmi-özel yüzlerce kuruma başarıyla hizmet verdiği, binlerce, on binlerce insanı eğittiği düşünülürse; bugün ülkemize, kuruluşlarımıza, kişilere müthiş bir potansiyeli oldu Değişim Dinamiklerinin…

Sayın Süleyman Erdemir’in tam bir atom karınca misali sessiz ve derinden yürüttüğü, özellikle tepe yöneticilerin başucu kitabı olarak yanında taşıdığı kazanımlar, Türkiye’nin de her kurumunun yönetimine büyük dinamizm kattı…

Değişimi, bütün dinamikler ışığında yakalamak çağın gereği idi ve bu da Süleyman Abi ve ekibinin en büyük katkısı oldu.

Biz de 1994’ten itibaren Spor A.Ş., Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Basın İlan Kurumu dönemlerimizde en çok sahiplenenlerden olduk.

Değişim Dinamikleri’nin yeni hizmet binası her karışı verimli kullanılan, dekorasyonundan renk uyumuna kadar, seçilen eşyalardan büro sistemine ve özellikli personeline kadar, gezerken aradığınızı bulduğunuz, iliklerinize kadar hissettiğiniz bir mekân…

Güle güle oturun, hizmetleriniz daim olsun. Tebrikler Süleyman Erdemir’e, alkışlar ekibine…

Mehmet Atalay

Talha Harcar DD Duygu ve Düşünceleri;

Türkiye’de kısa süre bulunduğum Ağustos ayında Değişim Dinamikleri’nin yeni yönetim merkezini ziyaret etme fırsatını buldum. Öncelikle değerli dostum Yönetim Kurlu Başkanı Sayın Süleyman Erdemir Bey’e nazik daveti ve misafirperverliği için teşekkür ederim. Ziyaretim sırasında kurumunuzun 25. yılına geldiğini idrak ettim. Değişim Dinamikleri’ne yabancı olmayan biri olarak 25 yıl içinde geldiği noktayı görmekten son derece memnun oldum, açık konuşmak gerekirse gelinen bu noktayı Süleyman Bey’in liderlik vasıflarına bağlamadan edemeyeceğim.

Kendisini yaklaşık 40 senedir tanıyorum ve ziyaretim sırasında da açık kalplilik ile söyledim; üniversitedeki öğrencilik yıllarından beri liderlik ve yöneticilik konusunda farklılığını şirketinizde hissedebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan bir akademisyen olarak kuruluşunuzla gurur duydum. Özellikle ziyaretim esnasında şirket içindeki dizayn, her şeyin en ince noktasına kadar düşünüldüğüne şahit oldum. Mesleğim gereği gerek Birleşik Devletlerde gerek Avrupa, Uzak Doğu ve Kuzey Afrika’da benzeri çeşitli kuruluşlarda farklı vesilelerle bulundum. Değerli bir dostumun önderliğinde geldiğiniz nokta beni son derece bahtiyar etti.

Eminim bundan sonraki yıllarda Süleyman Bey’in önderliğinde çok daha fazla mesafeler kat edeceksiniz. Buradan şirketiniz çalışanlarına ve danışmanlarınıza seslenmek isterim, böylesi modern kurumun bir parçası olmaktan dolayı son derece ayrıcalıklı olduklarını unutmasınlar.

Yeni merkezinizde olağanüstü hizmetlerinizin artarak devam edeceğinden hiç kuşkum yok. Yeni yuvanızda tüm ekibinize sağlıklı ve verimli çalışmalar dilerim. Muhabbetle kalınız.

Prof. Dr. Talha Harcar

Penn State University

Beaver Yerleşkesi

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.