DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

İstikamet Döküm DD İle Kurumsallaşıyor

17 Şubat 2014
İstikamet Döküm DD İle Kurumsallaşıyor

1976 yılından bu yana çelik ve dökme demir sektörünün öncü isimlerinden olan İstikamet Döküm ve Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi 14 Şubat 2014 tarihinde imzalanan protokol ile 2014 yılının Mart ayında başlayacak Yönetim Danışmanlığı / Kurumsallaştırma çalışmalarının ilk adımını attılar.

İstikamet Döküm’ün Başakşehir’deki genel merkezinde gerçekleşen imza törenine; DD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir, Genel Müdürü Ahmet Nedim Erdemir ve Proje Ekibi katılırken, İstikamet Döküm’den Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Öksüz, Genel Müdür Mahmut Şefik Öksüz, Muhammed Sadi Öksüz ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Protokolün imzalanması ve pasta ikramının ardından katılımcılar yürütülecek projeyle ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederek çalışmaların her iki taraf için de uzun soluklu ve hayırlı olmasını dilediler.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.