DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

İmamoğulları Demir Çelik ve İmamoğulları Lojistik 2024-2025 Kurumsal Yönetim Çalıştay'ı için Buluştu!

04 Şubat 2025
İmamoğulları Demir Çelik ve İmamoğulları Lojistik 2024-2025 Kurumsal Yönetim Çalıştay'ı için Buluştu!

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile işbirliğinde ilk yılı olan İmamoğulları Demir Çelik ve İmamoğulları Lojistik, bu yılki Kurumsal Yönetim Çalıştayı’nı 18-19 Ocak tarihlerinde Fimar Otel Amasya’da gerçekleştirdi. DD’nin moderasyonunda gerçekleşen Çalıştaya, İmamoğulları Yönetim Kurulu üyeleri, departman müdürleri ve çalışanlardan oluşan yaklaşık 20 kişilik bir ekip katılım gösterdi.

Çalıştay ilk olarak DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in çalıştay programı ve akışının aktarması ile başladı ve ardından İmamoğulları İşyeri ve Çalışan El Kitabı sunumu ile ilk oturum devam etti. Sunumun ardından bütün katılımcılar 3 gruba bölündü ve SWOT çalışması ile ikinci oturum başladı. Sonrasında grup sözcüleri SWOT çalışmasında çıkan bulguları yönetime ve katılımcılara sunarak çıktılar üzerine analizler yapıldı.

Departman müdürlerinin 2023 – 2024 yıllarının Kurumsal Göstergeler Sunumu ile programa devam edildi. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bilici yönetim değerlendirme ve 2025 beklentilerini aktararak çalıştay toplantı programı sonlandı.

Çalıştay, çeşitli kutu oyunları ve sosyal etkinlikler ile kurum içi kaynaşmaya da imkân sağladı. Gerçekleşen çalıştayın İmamoğulları Demir Çelik ve Lojistik’e, 2025 yıllarındaki hedeflerini gerçekleştirmede ve kurumun geleceği için hayırlı ve faydalı bir adım olmasını diliyoruz.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.