DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Enformak Plastik Teknolojileri Lokman Saraç; “DEĞİŞİM DİNAMİKLERİ İLE HEM KAZANACAĞIZ HEM DE KAZANDIRACAĞIZ!”

07 Mayıs 2014
Enformak Plastik Teknolojileri Lokman Saraç; “DEĞİŞİM DİNAMİKLERİ İLE HEM KAZANACAĞIZ HEM DE KAZANDIRACAĞIZ!”

Dünya bazında özellikle de Türkiye’de sürekli gelişmekte olan plastik ve makina sektörünün başarılı firmalarından biri olan Enformak Plastik Teknolojileri; yönetim danışmanlığı alanında 20 yıllık birikim ve tecrübesiyle hizmet veren, sektörün öncü kuruluşu Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile “Genel Yönetim Danışmanlığı” protokolü imzalandı. Enformak’ın ev sahipliği yaptığı törene, Enformak Plastik Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Mustafa Bölen ve Şerif Meriç ile Değişim Dinamikleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir, Genel Müdürü Ahmet Nedim Erdemir önderliğinde, Değişim Dinamikleri ve Enformak Plastik Teknolojileri çalışanları da katıldı.

Enformak Plastik Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Saraç yaptığı konuşmada, “Bu işbirliği, hem şirketimizin paydaşları, hem de şirket çalışanlarımız için kazanan ve kazandıran bir proje olacak. Kurumsallaşma sürecimize sağlayacağımız bu adım ile sektörün Dünya pazarında da kurumsal değerlerine bağlı en güçlü firması olarak büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

Değişim dinamiklerinin profesyonel bakış açılarının benimsemeyecekleri ve birikimlerinden yararlanacakları için çok memnun olduğunu belirten Şaraç; “ Şirket olarak ortak görüşümüz; şirketimizin uluslararası standartlarda büyüme hedefinde ki en doğru adımı, Değişim Dinamikleri ile birlikte çalışarak attık” ibaresini kullandı.

Değişim Dinamikleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir de, Enformak Plastik Teknolojileri’nin DD ile iş birliği kararı almasından ve firması adına tercih edilmelerinden dolayı müteşekkir olduklarını, hem yerel hem de uluslararası pazarda kendilerinden söz ettiren iki firmanın birlikte kat edecekleri bu yolda belirleyici, yönlendirici ve Enformak Plastik Teknolojileri nin en büyük destekçileri misyonuna sahip olacakları için, onur ve kıvanç duyduklarını belirtti.

DD ve Enformak yöneticileri, bu işbirliğinin her iki taraf için de hem Ülkemiz adına hem de uluslararası platformda yol gösterici ve örnek teşkil edici olmasının temennisinde bulundular.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.