DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

DD Ailesinin Acı Günü

05 Aralık 2014
DD Ailesinin Acı Günü

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ERDEMİR’in babası ve Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in dedesi Necati ERDEMİR, 03 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.Yenibosna Merkez Mahallesi Kuba Camii’nde düzenlenen cenaze törenine;

Başta Akit Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Karahasanoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu,  Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi, Ömer Bolat, Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı Başkanı Ahmet Hamdi TOPBAŞ, Ülker Grup YKB Murat Ülker ve Genel Müdür Hüseyin Avni Metinkale, Erdemir’ lerin Aile doktorları Prof. Mehmet Akif Kaygusuz, Önder’in mevcut ve sabık başkanları Hüseyin Korkmaz, İbrahim Solmaz ve Yusuf Ziya Sula olmak üzere,

Geniş bir yönetim ekibiyle iştirak eden Ülker, Gezer, Ajans Press, TMSF, İ-Mak,Kardelen, Ekingen, Elvan, İstikamet, Norm Özkardeşler, Enformak, Önder, Gögder, Ekev, Askon, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı Yöneticileri, Damla Yayınevi, Erçal Otomotiv, Evra, Onur Marketleri yanı sıra Akraba, Komşular ve tüm yakınları Erdemir ailesine destek için oradaydılar.

Cenazede katılımcılardan babası için bizzat helallik isteyen Süleyman ERDEMİR, Necati ERDEMİR’in dürüstlüğü, dik duruşu ve doğru bildiğinden ödün vermeyen bir kişiliğe sahip olduğuna dikkat çekti.

Cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı’na defnedilen merhum Necati ERDEMİR, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.