DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Ajans Press Yeniden Yapılanma Sürecinde DD Değişim Dinamikleri ile İlerleyecek

02 Aralık 2014
Ajans Press Yeniden Yapılanma Sürecinde DD Değişim Dinamikleri ile İlerleyecek

62 yıldır sektöründe lider konumda olan Ajans Press, Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile 26 Kasım 2014 tarihinde imzalanan protokol ile ”Yönetim Danışmanlığı ve Kurumsallaşma” çalışmalarına ”1 Ocak 2015” tarihinde başlayacaktır.

Ajans Press genel merkezinde gerçekleşen imza törenine; DD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir, Genel Müdürü Ahmet Nedim Erdemir ve Proje Ekibi katılırken, Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan ve kurumun diğer  yöneticileri katılım gösterdi. Yapılan toplantıda projeye gereken desteğin hem çalışanlarca hem de tarafınca verileceğine vurgu yapan Özkan, kurumsallaşma çalışmalarıyla dünyanın en iyi firmaları arasında yer almak istediklerini de ifade etti.

Protokolün imzalanmasının ardından katılımcılar yürütülecek projeyle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşarak çalışmaların her iki taraf için de uzun soluklu ve hayırlı olmasını dilediler.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.