DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

27. Geleneksel İftar Programımız Gerçekleşti

24 Mayıs 2019
27. Geleneksel İftar Programımız Gerçekleşti

Türkiye’nin öncü yönetim, eğitim ve insan kaynakları danışmanlığı kuruluşlardan biri olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi’nin kurulduğu günden bu yana geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yıl da seçkin konukları bir araya getirdi. Program 22 Mayıs 2019 tarihinde Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

DD iftar programı, klasik iftar programlarından farklı olarak gerek uzmanların sunumları gerekse gündeme dair konuşmalar ile verimli bir iş ve sohbet toplantısına dönüştü. Programda sunum gerçekleştiren DD Uzman / Danışmanlarının değindikleri noktalardan bazıları:

Ahmet Nedim ERDEMİR; Belirsizlik Ortamında Yönetim konusuna değindiği sunumunda;  “İş yaşamının en önemli faktörlerinden birinin REKABET olduğu gerçeğini sürekli aklımızda tutmamız gerekiyor. ÇEVRE VE ORTAM KOŞULLARI kendi kurumumuz için olduğu gibi rekabette olduğumuz tüm işletmeler için geçerlidir ve bu koşullar rekabette öne geçebilmek için kendi içinde fırsatlar barındırır. Sadece itidalli bir şekilde yürümeye devam ettiğinizde bile Pazarınızda büyüme ihtimalinizi arttıracaksınızdır.” cümleleri değindiği önemli noktalar arasuında yer almaktadır.


Mustafa ŞEHİRLİ; “Madenden Mavera’ya Pazarlamanın Yakın Geçmişi ve Uzak Geleceği” konulu sunumunda; 2000 li yıllarda pazarlamada akıl kalp ve ruh bütünlüğü olmalı diyerek davranışlarımızın kökeninde yatan unsurlardan bahsetti.

Doç. Dr. Murat YALÇINTAŞ; Oruç ve Motivasyon ilişkisinden altını çizerek; yönetim ve yöneticilik kavramları ile de ilişkilendirdiği sunumunda; “İyi yönetici, hem çalışanını seven hem de çalışanının işini sevmesini sağlayandır” mesajının önemle altını çizdi.

Prof. Dr. İlhan ERDOĞAN; Değişim ve Uyum kavramlarından bahsettiği sunumunda; “Değişime ayak uyduramayanlar zamanla yok olur. Değişimle yenilenen ve değişime ayak uyduranların uluslararası bir marka olduğu pek çok örnekle görülmüştür. Değişin ve gelişin… Değişime öncü olun. Ülkenin değişime öncülük yapan ve değişimi geliştiren müteşebbislere ihtiyacı var”  sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.  

DD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ERDEMİR; gelenekselliğin ve yitip gitmemesi gereken değerlerin önemini vurgulayarak; bu tarz organizasyonları daha uzun yıllar dostluk içerisinde gerçekleştirme umut ve hevesinin altını çizdi. Tüm katılımcı listesini tek tek isimleriyle belirterek; katılan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.

Programın kalan kısmında Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza ALTUNEL, Ekovitrin Medya Grubu Kamuran ABACIOĞLU, Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Tevfik ARIKAN, Aktif Isı Isıtma Klima Doğalgaz San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halim ÖZDEMİR, DD Uzman / Danışmanlarından Münir ARIKAN söz hakkı alarak teşekkürlerini ve tebriklerini ilettiler.

27.si düzenlenen programa farklı sektörlerden yaklaşık 100 ayrı kurum ve kuruluştan, müteşebbisler, üst düzey yöneticiler, oda ve dernek yöneticileri ile akademisyenler, medya mensupları ve uzman / danışmanlardan oluşan yaklaşık 200 kişi katılım sağladı.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.