DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

22. Geleneksel İftar Programımız Gerçekleşti

18 Temmuz 2014
22. Geleneksel İftar Programımız Gerçekleşti

Türkiye’nin öncü yönetim, eğitim ve insan kaynakları danışmanlığı kuruluşlardan biri olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi’nin 22. Geleneksel İftar Programı 16 Temmuz 2014 Çarşamba günü Pierre Loti Tesisleri’nde seçkin konukları bir araya getirdi.

Klasik iftar programlarından farklı olarak verimli bir iş ve sohbet toplantısına dönüşen iftar programında; DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in açılış konuşmasının ardından Ahmet Cezmi GÖBÜT ve Dr. Salim ÇAM gibi alanında başarılı uzmanların yaptıkları sunum ve gündeme dair yapılan konuşmalar ile davetliler farklı konularda bilgi edinme fırsatı yakaladı. Program esnasında katılımcıların da fikir ve görüşlerine yer verildi. Prof. Dr. Yahya KARSLIGİL alanında ki teknolojik gelişmelerden bahsederken, Ajans Press Şirket Sahibi Mehmet Ali ÖZKAN Bey’in gündeme ve ekonomiye dair söylemleri ile programa renk katan isimlerden bir kısmı oldu.

DD’nin 21. yılına özel olarak hazırlanmış olan ve içeriği Süleyman ERDEMİR’e ait “ İş ve Sosyal Hayata Dair Öğütler” başlığındaki tablolardan katılımcılara takdim edilmesinin ardından, DD Değişim Dinamikleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ERDEMİR’in teşekkür konuşması ile etkinlik son buldu.

DD İftar Programına farklı sektörlerden yaklaşık 80 ayrı kurum ve kuruluştan müteşebbisler, üst düzey yöneticiler, oda ve dernek yöneticileri ile akademisyenler, medya mensupları ve uzman / danışmanlardan oluşan 160 kişi katılım sağladı.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.