HİZMETLERİMİZ

Yönetim Danışmanlığı

Yönetim Danışmanlığı

Organizasyonun stratejik amaçlarına ulaşması için insan, sistem ve kaynak bileşenlerinin yönetimine yönelik bütünsel bir destektir.

Ayrıntılı Bilgi >
Kurumsallaşma

Kurumsallaşma

Kişiselliğin, duygusallığın ve sübjektifliğin hakimiyetinden kuralların, aklın, bilginin ve objektifliğin hakim olduğu ortama geçiş sürecidir.

Ayrıntılı Bilgi >
Aile Ortaklık Anayasası

Aile-Ortaklık Anayasası

Aile, ortaklık ve gelecek nesil ilişkilerinin proaktif bir yaklaşım ile kurumsal bir kültüre ve yazılı altyapılara sahip olması hedeflenir.

Ayrıntılı Bilgi >
Performans Yönetim Sistemi

Performans Yönetim Sistemi

Stratejik yönetim yapısı ve hedeflerle yönetim kültürüne sahip olarak, tüm yapının aynı yöne doğru, bilinçli ve motive bir şekilde ilerlemesi amaçlanır.

Ayrıntılı Bilgi >
Ücret Yönetim Sistemi

Ücret Yönetim Sistemi

Aidiyet ve adalet kavramlarının en temel bileşeni olan insan kaynağı ücret yönetimi, işin değeri – nitelik ve performans doğrultusunda sistematize edilir.

Ayrıntılı Bilgi >

YAYINLARIMIZ

Haftanın
Yönetim Fikri
Makale - Araştırma
Röportaj
Bültenlerimiz
Kitaplarımız
Tanıtım Filmimiz
Haftanın
Yönetim Fikri
Makale
Araştırma
Röportaj
Bültenlerimiz
Kitaplarımız
Tanıtım Filmimiz

1993’den bu yana Değişim Dinamikleri olarak

100’ü aşkın farklı sektöre

160’ı aşkın kuruma Yönetim Danışmanlığı

600’ü aşkın kuruma ise diğer alanlarda hizmet verdik


Özen Grup - CEO

Özen Grup olarak birçok iş sürecimizi birlikte yürütmüş olmaktan son derece memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Fark yaratan hizmet kaliteniz şüphesiz takdire şayandır. Kuruluşunuzdan bugüne engin tecrübeleriniz ve deneyimlerinizle kurumumuza müthiş bir dinamizm kazandırdığınızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bence her şeyden önemlisi zaman kavramının en doğru şekilde kullanılması ve yönetimidir. Bu bağlamda yönetim danışmanlığı ve kurumsallaşma çalışmalarında "DD" ülkemiz için önemli bir değerdir. Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi yöneticileri ve tüm ekibinizin 20. yılını yürekten kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.

Cemal ÖZEN

Özen Grup - CEO

T.C. Ziraat Bankası - Yönetim Kurulu Üyesi

20 yıldır başarı ile yürütmekte olduğunuz eğitim ve seminer çalışmalarınızla birçok firma sahibi ve yöneticisine ışık oldunuz. Değişim ve gelişimlerine katkı sağladınız. Hem firmalar hem de risk ekonomisi kazançlı çıktı. Devamını diler, çalışanlarınızı canı gönülden kutlarım. Ayrıca 20 yıldır devam ettirdiğiniz iftar programına davetiniz için teşekkürler. İyi ki varsınız...

Salim ALKAN

T.C. Ziraat Bankası - Yönetim Kurulu Üyesi

TSE

Globalleşme süreci, rekabet baskısının giderek arttığı fakat aynı zamanda uluslar arası pazarlara açılabilme imkanlarının oluştuğu yeni bir ekonomik ortamı tetiklemiş bulunmaktadır. İşte bu ortamda kuruluşların rekabetçi, dinamik, esnek ve yalın bir organizasyona dönüşmeleri ve değişimi yönetebilmeleri gerekmektedir. Değişime giden yolda kurumları yalnız bırakmayan ve başarılı sonuçlara atan, değişim dinamizmini kuruluşlara aşılayan ve ülkemizin rekabet gücünün gelişmesine en önemli katkılardan birini sağlayan kurumunuza takdirlerimi sunar, başarılarınızın devamını dilerim.

A. Celal AŞKAROĞLU

TSE

K-M Kümsan - Yönetim Kurulu Başkanı

Sevgili Dostum Süleyman Bey, Size yukarıda yazdığım gibi hitap etmeyi verdiğiniz öğretilerden değil yaklaşımlarınız ve değeriniz için tercih ediyorum. Bana ve çocuklarıma ve de şirket personeline katkılarınızı yazı ile anlatmak çok zor diyorlarla anlatılmaz, yaşanır. Dostum 20. yılınız olması, bunu başarılarla taçlandırmanız dolayısıyla tebrik ediyor; katkılarınızın hem bu dünyada hem diğer âlemde mükâfatını görmenizi niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum. Saygılarımla.

A. Tekin ÇELİKBİLEK

K-M Kümsan - Yönetim Kurulu Başkanı

Kadifeteks - Yönetim Kurulu Başkanı

Değişim Dinamikleri hazır kalıp ve çözümler ile hizmet sunmaz. Gerçekleştirilen her çalışma ve sunulan her bilgi size durumunuza ve değerlerinize münhasırdır.

Ahmet Hamdi TOPBAŞ

Kadifeteks - Yönetim Kurulu Başkanı

Adil Maviş Gelişim Akademisi - Eğitim Uzmanı

12 yıldır işbirliği içindeyim. DD hem profesyonel ve empatik yaklaşımları hem de güler yüzlü ve çalışkan personeli ile yaptığı işi önce kendisinin sonra müşterisinin beğenisine sunarak "güven" ve "faydaya" dayanan iletişim modeli ve hizmet sonrası takibini takdir ediyorum. Yeni yerleşen "Danışmanlık" kavramında yıllar önce bu sektöre giren firmanızı kutluyor, yönetim ve tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyorum.

Adil MAVİŞ

Adil Maviş Gelişim Akademisi - Eğitim Uzmanı

İş Dünyası Vakfı - Mütevelli Heyet Başkanı

Sayın Süleyman ERDEMİR, işletmelerde ve diğer kuruluşlarda; amaca yönelik sevk ve idare konularının, insan kaynaklarının, yeniden yapılanmanın, iş tariflerinin, yetki ve sorumlulukların belirlenmesinin, ciddi anlamda yönetim el kitabı hazırlanmasının öneminin kavranamadığı bir dönemde bundan yıllar önce başlattığınız cesur çalışmalarınız, elde ettiğiniz başarının yanı sıra örnek bir girişimciliği de sergilemiştir. İş Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti olarak şahsınızda bütün emeği geçenleri gönülden tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Ali COŞKUN

İş Dünyası Vakfı - Mütevelli Heyet Başkanı

Mısra Yayıncılık

DD’ nin kuruluşunda Süleyman Bey ile beraber çalışma fırsatı yakaladım. Yaklaşımı ve istikrarıyla bana yeni ufuklar açmıştır ve açmaya da devam etmektedir. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını dilerim.

Ali ERDEMİR

Mısra Yayıncılık

Aslanlı Uluslarası Tekstil - Yönetim Kurulu Başkanı

Sayın Süleyman ERDEMİR ve Değerli DD Ekibi, iş hayatına ait dile getirmiş olduğunuz her bir düşünceyi, zaman zaman sizlerden, çokça da kendim fiilen yaşayarak zor yoldan öğrenmeyi tercih ettim.Yüz yüze geldiğim zorluklar ile söylediklerinizin örtüştüğüne şahit olduğumda sizleri tebessüm, sevgi ve saygıyla anımsıyorum... Varlığınız bizler için büyük bir güvence, iyi ki varsınız ve bu engin birikimlerinizi iş dünyası ile paylaşıyorsunuz. Selam ve saygılarımla...

Alp UYSAL

Aslanlı Uluslarası Tekstil - Yönetim Kurulu Başkanı

Gübretaş - Eski Genel Müdürü

Değişim Dinamikleri ile birlikte başladığımız yönetim geliştirme ve yeniden yapılanma projemizin ilk adımı olan mevcut durum analizi, vizyon ve misyon tasarımı ve reorganizasyon aşamaları başarıyla tamamlanmıştır. Her düzeydeki ekibimize ciddi katkılar sağlayan söz konusu çalışmaları dolayısıyla DD ekibine teşekkür eder, katkılarının devamını dileriz.

Dr. Kemal GÜNDOĞDU

Gübretaş - Eski Genel Müdürü

DD’DEN HABERLER

REFERANSLAR

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.